Our services

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken is dé manier om uw bedrijf online te presenteren aan uw doelgroep. In een bedrijfsfilm laat u zien wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. U kunt direct met uw klanten de dialoog aangaan, ze enthousiasmeren én overtuigen. Een bedrijfsfilm zegt zoveel meer! Wist u bijvoorbeeld dat 70% van uw doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl banners en advertenties hun doel missen, trekt een bedrijfsfilm meteen de aandacht!

Eventfilm

Een event betekent spektakel. Een samenkomen van mensen die zich verbinden door spanning, opwinding, vrolijkheid, liefde, ontspanning, passie etc.. De ideale gelegenheid om emotie vast te leggen en door te geven door middel van film. Met een eventfilm herbeleven uw bezoekers het event. Uw bereik online is letterlijk grenzeloos. U maakt direct reclame voor een eventueel volgend event.

Portretfilm

Een portretfilm is een film waarbij U centraal staat. Een persoonlijk document dat uw boodschap, filosofie of passie in mooi beeld en geluid aan de kijker overbrengt, eventueel met muziek.

Freelance

Heeft u een mediabedrijf of heeft u gewoon een extra cameraman nodig? Dan kunt u onze cameraman ook op freelance basis inhuren.